Dutchweek 2024 info

LESSEN INFORMATIE 2024

Beste deelnemer aan de Dutchweek 2024,

Hierbij sturen wij u de informatie betreft de lessen .

Ski en snowboardlessen

De lessen starten zondagmorgen 28 april.

Verzamelen:                         08.45 uur
Start les:                               09.00 uur
Einde les:                              12.00 uur

Maandag tot en met donderdag is het om 8.45 uur verzamelen, de lessen starten dan om 9.00 uur. Eindtijd van de lessen is dan 12.00 uur.

We verzamelen voor de appartementen complexen van Montana en Cheval blanc op de piste bij de beachflags van “Skischool Bergen op Zoom”.
2 dagen voor vertrek ontvangt u de definitieve lesindeling en de plattengrond van de leraren. In de lesindeling kunt u zien bij welke leraar uw zoon of dochter is ingedeeld. Op de plattegrond kunt u zien waar de leraar staat.

Graag goed onthouden bij welke leraar u staat ingedeeld en waar deze leraar staat! Print de plattegrond eventueel uit en kruis de verzamel plaats aan.

 Wilt u uw kind(eren)

  • Voorzien van naam en telefoonnummer van een ouder
  • Iets te eten/ drinken meegeven

Kleed de kinderen goed aan, smeer ze alvast in met zonnebrand en zorg voor een goede sneeuwbril. Het dragen van een helm is verplicht!

Betaling van de lessen
U kunt de lessen/ het verhuurmateriaal zondag voor de start van de lessen afrekenen in ons appartement Montana 002 tussen 8.30 uur en 12.30 uur.

Slalomwedstrijd
Op donderdag organiseren wij ter afsluiting van de kinderlessen een slalom. Meer informatie hierover ontvangt u woensdag 01-05 van de leraar.

Het startschema krijgt u woensdag via uw skileraar. De prijsuitreiking en de afsluiting van de lessen is om 12.15 direct na de lessen voor Montana.

 

Mocht u ter plaatse nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op:

Jim Vendrig                          +31649875597

Wij wensen u een fijne vakantie met veel sneeuw en zon!

Team Skischool Bergen op Zoom