Ski- en snowboardlessen

Ga je binnenkort voor het eerst op wintersport, maar kun je nog niet skiën of snowboarden? Of ben je net zoals wij een wintersportfanaat en wil je je conditie en techniek verbeteren voordat je op vakantie gaat? Kom dan naar Skischool Bergen op Zoom!

Als echte wintersportliefhebbers hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven aan beginners, kinderen vanaf 3 jaar en (ver)gevorderden. Je skiet in een groepje van maximaal 3 personen en wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld met andere cursisten van je niveau. Ervaar onze oneindige piste!

Tijdens een ski-/snowboardles les je 3 x 10 minuten. Al onze tarieven zijn inclusief het gebruik van een snowboard of ski’s.

Voordelig skiën of snowboarden? Seizoensaanbiedingen

Je plant een vast aantal lessen op een vaste dag en tijd gedurende een deel van het seizoen. Deze lessen kan je niet verzetten. Wil je een les annuleren dan kan dit tot 3 dagen vooraf en je krijgt dan een last-minute les terug. Deze les kunt u inplannen vanaf 24 uur voor aanvang van de les.

Zelf je lessen plannen? De flexibele leskaart

Wil je liever zelf het aantal lessen bepalen en zelf je dag en tijd plannen, kies dan voor de flexibele leskaart. Deze lessen zijn tot 24 uur te verplaatsen. Vanaf 7 lessen ontvang je een gratis les!

Heb je geen eigen ski- of snowboard schoenen? Je kan voor €4,00 per les schoenen bij ons huren.
Tijdens de lessen geldt een helmplicht! Heb je geen eigen helm? Dan kunt u voor €4,00 per les een helm bij ons huren.

Interesse? Reserveer dan nu een (kennismaking) les of cursus via ons online reserveringsysteem.

Boek een kennismakings les bij skischool Bergen op Zoom

Ski of snowboard op een oneindige piste!

We Love Wintersports

Aanbod

VOORWAARDEN

– Een ski- of fietshelm is verplicht!
– Helm en skischoenen zijn niet standaard inbegrepen bij de les
– U dient eerst de volledige betaling voldaan te hebben alvorens u de baan kunt betreden
– Deze lessen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar

Are you ready to ski or snowboard?

Veelgestelde vragen

Na het reserveren van de les heb je een bedenktijd van 7 dagen, neem hiervoor binnen 7 dagen contact op. Vind de eerste les plaats binnen deze 7 dagen dan vervalt helaas de bedenktijd.

Vanwege uw veiligheid is het helaas niet mogelijk vrij te skiën op de rollerbaan. Er moet ten alle tijden een instructeur aanwezig zijn voor het bedienen van de baan.

Seizoenkaarten zijn persoons gebonden, deze zijn niet overdraagbaar.

Onze cursuslessen starten in de daarvoor bestemde startwerken. Bij het afnemen van een cursus kies je de gewenste lesdag waarop elke week de les gaat plaats vinden. Wil je zelf bepalen wanneer je komt lessen? Dan adviseren wij de seizoenkaarten, deze zijn geldig van 1 oktober t/m 31 maart.

Je bent altijd 15 minuten voor je les aanwezig bij de skischool zodat je omgekleed klaar staat bij de start van je les. Elke les bestaat uit 3 blokken van 10 minuten op de rollerbaan. Dit zorgt er voor dat je tussen de blokken voldoende tijd hebt om te rusten en weer op kracht te komen voor het volgende blok.

Dit kan helaas niet, per les moet gekozen worden tussen skiën of snowboarden. Wil je toch beide leren? Geen probleem, je kunt 2 losse lessen boeken.

Dat is geen probleem, tot 48 uur voorafgaand van de les kun je deze kosteloos verplaatsen. Dit geldt helaas niet voor een cursusles, deze kunnen niet verplaatst worden. Neem hiervoor contact op met info@skischoolboz.nl

Je bent nooit uitgeleerd, wij willen dan ook onze gasten stimuleren, motiveren en triggeren om te blijven leren. Tussen skiën of snowboarden op een rollerbaan of in de sneeuw zit veel verschil. Op de rollerbaan leggen we vooral de focus op de techniek en het perfectioneren van je techniek. Door middel van de spiegels en 1 op 1 coaching zul je al snel merken dat je techniek en balans gevoel snel vooruit gaan.

Een specifiek aantal is lastig te zeggen, dit hangt af van het resultaat wat je wilt behalen. Gemiddeld zijn 6 tot 9 lessen voldoende om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wij bieden proeflessen aan zodat we samen uw wensen en doelen kunnen bepalen.

Jazeker, u kunt voor meer informatie contact opnemen met info@skischoolboz.nl

Het gebruik van ski/snowboard zit bij de les inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze schoenen/ helm dan kunt u deze huren voor €4,- per stuk per les.

Dit skischool hanteert op de rollerbaan een helmplicht. Ben je niet in het bezit van een hem? Bij skischool Bergen op Zoom kun je per les een helm huren.

Nee. Bij ons is het niet koud, je hebt dus geen handschoenen nodig.

Er zijn helaas geen lockers aanwezig, neem dus alleen essentiële spullen mee.

Eigen schoenen en helm is zeker aan te raden. Ski/ snowboard gebruikt u altijd van de skischool, deze zit niet bij de les inbegrepen. Wij hebben speciale materialen voor op de baan zodat het beste les rendement behaald wordt.

Bij ons op de rolbaan is het niet koud, wij raden dan ook aan om lekker zittende kleding aan te trekken die niet te warm is. Bij voorkeur een dunne skibroek en anders een lange broek. De baan is vochtig dus je kleding kan nat worden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Net zoals in de bergen is het verstandig om meerdere laagjes aan te doen, zodat je altijd een laag kan uitdoen. Vergeet uiteraard je ski/ snowboard sokken niet.